Nya fräscha lokaler

Publicerat den .

Flitens lampa brinner för fullt på NBCAB i Söråker! Lokalerna håller på att få ett helt nytt utseende. Sedan starten i augusti förra året har fokus helt legat på att rusta upp och få igång maskinparken och nu när denna är i full drift riktas blickarna mot lokalerna. Bland annat har ett massivt arbete påbörjats med att slipa ner och få iordning golven. Labbet skall byggas ut och ny labbutrustning håller på att upphandlas.

I nästa vecka kommer vi att påbörja ombyggnationen av kontorslokalerna där bland annat ett kontor och en mindre möteslokal skall byggas om till en ny fräsch konferensdel.

– Lokalen är inte ändamålsenlig och vi har idag ingen möjlighet att ta emot kunder, leverantörer och samarbetspartners på ett bra sätt. De nya lokalerna kommer att spegla företaget och våra visioner avsevärt mycket bättre än de gamla, berättar Mikael Ollas, ny VD på Nordic Barrier Coating.

Den nya konferensdelen räknas stå färdig någon gång under slutet av mars och i och med det hälsar vi samtliga varmt välkomna!